Het loopt thuis niet lekker met je zoon

De meeste mensen die bij mij komen doen dat omdat het thuis niet lekker loopt met hun zoon. De redenen hiervoor zijn heel verschillend en variëren van een jongen met woede aanvallen tot een kind wat zich terugtrekt op zijn eigen kamer en weinig contact maakt.

Na het eerste (telefonische/mail) contact krijgen jullie het welkomstpakket gemaild. Wanneer jullie deze ingevuld hebben zal ik jullie uitnodigen voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dat gesprek kunnen we met elkaar kennis maken en kunnen jullie vertellen over wat er speelt en waar je graag verandering in wilt. Ik vertel meer over hoe ik werk en wat coaching voor je kind inhoudt. Daarna kunnen we bepalen waar we ons op gaan richten tijdens het traject.

Een traject duurt gemiddeld 3 á 4 maanden afhankelijk van wat er nodig is. Elke afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Meestal komt jullie kind alleen maar het kan ook zijn dat we een (paar) keer gezamenlijk afspreken. Jullie als ouder(s) zie ik ook een aantal keer tijdens het traject. Vragen die jullie hebben kan ik beantwoorden en andersom. Kortom: iedereen krijgt zijn voorstel op maat. Deze manier van werken zorgt ervoor dat het traject passend en haalbaar is voor elk kind.

Zijn er nog vragen of willen jullie graag een oriëntatiegesprek? Neem gerust contact op.

Blijvende verandering
Gegarandeerd resultaat!
Veel en snel contact: mail, whatsapp, telefoon
Vergoeding door gemeente (in Friesland)

Jan opent nieuwe deuren, je hoeft er alleen maar doorheen te lopen...

Pascale K.

Jan is iemand die jongeren op een positieve manier stimuleert.

Wybren Jorritsma

Dit zeggen anderen over KICK

– Pascale Kruis –

Ongedwongen, betrokken, relaxed, positief, doordacht en met de nodige humor hebben wij het contact met Jan ervaren. Onze zoon heeft een coachingstraject bij hem doorlopen. Het is niet alleen een proces van S., maar ook van ons geweest. Ik geloof dat in het gedrag van het kind in 99% van de gevallen, de ouders een cruciale rol spelen. De bereidheid om jezelf als ouder onder de loep te nemen is mijns inziens onontbeerlijk.

In gesprek met Jan leerden wij meer over onze zoon, konden wij anders naar hem gaan kijken en hem dus ook anders gaan benaderen. S, kreeg een enorme KICK van het contact met Jan en keek iedere keer uit naar het volgende contact. Elke afspraak verliep anders, maar altijd sloot het aan bij hem. Geen saai gepraat in een kamer, maar er samen op uit! Samen stoere dingen doen! Jan liet hem voelen dat hij goed is zoals hij is. Inmiddels kunnen wij dat S. ook laten voelen, dankzij het proces wat we samen met Jan doorliepen. Wij hebben een relaxte zoon thuis!

– Cliënt 11 jaar – anoniem

Ik vond het super fijn bij Jan. Iedere keer als ik bij Jan was geweest was mijn hoofd leeg en dat voelde heerlijk!

– Sjoerd van Beem – leerkracht speciaal basisonderwijs

Jan is een denker met een groot hart.
Hij heeft een luisterend oor en laat je met een enkele opmerking de situatie van een andere kant zien.

– Ouders cliënt – anoniem

Jan is iemand die op een hele mooie, vertrouwde manier contact maakt met een kind en veel vertrouwen uitstraalt naar de ouders. Een andere benadering als de reguliere coaching methoden. Kick brengt fysiek en emotioneel op een bijzondere manier in balans.

– Wybren Jorritsma – jonge ambtenaar van het jaar 2014

Jan is iemand die op een positieve manier jongeren stimuleert. Met zijn gevoel voor humor en denken in mogelijkheden enthousiasmeert en raakt hij mensen. Door zijn stressbestendigheid en relaxte uitstraling kan hij vele jongeren helpen!

– Ouders cliënt – anoniem

Top! Korte lijntjes en snel contact, erg fijn! Dit zou eigenlijk iedere jongen moeten doen en niet alleen als je een ‘probleem’ hebt. Dit is persoonlijke ontwikkeling die je ieder kind wel gunt.

– Ouders cliënt – anoniem

Wij vinden het zo fijn dat we niet in een ander traject van de reguliere zorg zijn beland. Bij KICK is er gekeken naar de mogelijkheden en hierdoor hebben wij onze eigen zoon weer terug!